MIJN NAAM IS

Kelsay van Leeuwen

MIJN BEROEP

Haarstylist – Kleurspecialist

CONTACT

Jan van Vleutenstraat 1
1544 VE  Zaandijk
kdvanleeuwen@gmail.com
06-10661138

Behandelingen

Logo Header

Behandelingen

Hierbij een kleine greep uit de behandelingen die ik aanbied. Staat de behandeling er niet bij? Grote kans dat het wel mogelijk is. Vraag hier gerust naar.

High/ Lowlights
Babylights, teasylights en highlights. Allerlei “lights” maar verschillend in diktes. Een highlight is de klassieke versie, een babylight is de highlight maar dan dunner. Een teasylight is een babylight maar dan met een kleine toupage aan de aanzet, waardoor er een heel natuurlijk effect ontstaat. Deze behandeling kan worden toegepast in een 1/4, 1/2 en 1/1 hoofd.

Balayage
Een kleurtechniek waar de punten lichter zijn dan de aanzet, door middel van een zachte blondeer. Bij deze techniek krijg je dus weinig tot geen uitgroei en blijft de bovenkant donkerder. Super voor een natuurlijk effect.

Sunkissed / Face framing
Dit is een techniek die wordt toegepast met blondeer en vooral in het gezicht te zien is. Je haar ziet er echt zo uit alsof je een week lang in de zon hebt gezeten. Vaak pas ik deze techniek toe in combinatie met een balayage techniek. Ook is deze techniek perfect voor wanneer je eigenlijk niet je hele haar wil kleuren, maar wel weer even een fris effect wil.

Olaplex
Olaplex is te gebruiken tijdens het kleuren of permanenten. Maar ook perfect als een stand-alone behandeling om je haar te versterken. Wat is Olaplex nou eigenlijk? Olaplex is een product dat bestaat uit een stappenplan, het haar wordt van binnen uit hersteld en zorgt dat de “bouwstenen” in het haar weer aan elkaar komen. Nummer 1 en 2 zijn voor in de salon en de overige stappen zijn voor thuis. Hiermee kan je de zwavelbruggen, die hersteld zijn, thuis bijhouden. Het effect van Olaplex is dat ik als kleurspecialist net een stapje extra kan doen. Dus misschien die kleur net even lichter kan maken, dan dat ik had kunnen doen zonder Olaplex.

Olaplex Behandeling

(Krullen) knippen
Uiteraard knip ik ook naast het kleuren, dit vind ik minstens zo belangrijk. Ik kijk naar je gezichtsvorm, je wensen en de mogelijkheden als het op een persoonlijk geknipte coupe aan komt. Daarbij vind ik het belangrijk dat we gaan kijken, naar wat jij bereid bent te doen qua styling aan je eigen haar. Krullen knippen is zelfs één van mijn specialiteiten. Ik heb zelf een bos krullen, dus ik weet als geen ander hoe belangrijk het is, dat je een haarstylist hebt die jouw krullen begrijpt.

 

Kleurcorrectie
Je spreekt van een kleurcorrectie wanneer er bijvoorbeeld balken, thuiskleuringen of gekke verschillende kleuren in het haar zitten. Pakjes van de drogist of Henna zijn producten die veel ijzer en metalen bevatten. Deze dienen eerst uit het haar te worden verwijderd door een deep cleansing treatment. Waarom? Omdat er door deze bestanddelen een chemische reactie in het haar kan ontstaan. Met alle gevolgen van dien. Elk haar heeft een andere kleurgeschiedenis en vraagt daarom ook om een persoonlijk behandelplan. Prijs is op aanvraag.

vóór de behandeling

na de behandeling